سیستم نگهداری و تعمیرات بهبود

02188272631   09381006098  
تعداد بازدید : 46
9/25/2023
hc8meifmdc|2011A6132836|PM_Website|tblnews|Text_News|0xfdff724f050000003b20000001000400

هویت، جامعه و اینترنت

نویسنده  دونکن تیمس

ستاد جامعه شناسی، سیاست اجتماعی و جرم شناسی دانشگاه استرلینگ

سال انتشار : می سال2002

کلید واژه ها: هویت، روابط آن لاین، جوامع مجازی، جوامع ستی، هویت جامعه در شبکه، آینده غیر محلی

جامعه و هویت

جامعه وهویت بخشی ازاعتقاد نامه کنشگرایی سمبولیکی میباشدکه هویت شخصی برگرفته ازروابطجنسی مؤنث/مذکر با دیگران و تصوری از ارزشیابیها ومفاهیم دیگران را شامل میگردد. همانگونه که چارلز کولیCooley Charles یک قرن پیش بدان اشاره نموده است:

"در طبقهای گیرا و وسیعی از موارد، مرجع اجتماعی، شکلی از تصوری صریح از نحوه خودنماییها در ذهن میباشد و نوعی از احساسات و عواطف نفسانی است که به واسطه نگرشی معطوف بر ذهن مشخص میگردد.خود اجتماعی از این نوع (از این دسته) را باید خود انعکاسی یا خود آئینه نامید."

همانگونه که صورت، هیئت و لباس امان را در آئینه مشاهده میکنیم و به آنها توجه نشان میدهیم، چرا که جزئی از ما بوده و موجب خرسندی ما میباشند، از اینرو در تصور، ذهن دیگری را به آنچه که درخصوص ظاهر، نزاکت، اهداف، کردار، شخصیت،دوستانمان فکر مینماید و از جهات گوناگون تحت تأثیر آن قرار میگیرد را تعبیر مینماییم.خودرأیی و مواردی از این نوع به نظر دارای سه عامل اساسی به شرح ذیل میباشند: تصوری از ظاهرمان نسبت به شخص دیگر؛ تصوری از قضاوت شخص از این ظاهر؛ و نوعی از احساسات و عواطف نفسانی، همانند غرور یا شرمساری. خلق و بقای هویت فرایند ارتباطی مستمری از مقایسات و قضاوتهای درون فردی میباشد که تجربیات و رهنمونهای فرهنگی گذشته را تداعی مینماید.رابطه تنگاتنگی میان هویت فردی و هویت گروهی وجود دارد.در عین حال تعامل میان هویت گروهی و فردی، دربرگیرنده تمایزات آن دسته از افرادی میباشد که از آنها به متفاوت بودن تعبیر میگردد. از نقطه نظر تاریخی اختلاف به همراه ارتباط در طول زمان و مکان در حد بالایی قرار داشته است.در تاریخ انسانی، روابط روزانه با دیگران تنها به روابطی محدود گردیده که در زمان و مکان سهیم بودهاند.

قرابت و جامعه فیزیکی،عاملهای خلق و بقای هویت را مشخص ساخته است.پاسخ به سؤال «شما اهل کجا هستید؟» مبنایی را برای هویت گروهی ارائه نموده و برچسبی برای تمایز اعضائ گروه از دیگران بوده است.تکامل اشکال جدید ارتباطاتی که ملزومات زمان و مکان را غالب میسازد، این حلقه را شکافته و مبنای جدیدی را برای هویت و جامعه ارائه مینماید.

رابطه میان هویت و جامعه درتعریف و تبیین ارتباطات به عنوان شبکه های ارتباطات درون فردی که معاشرت، حمایت و اطلاعات را ارائه مینماید، محفوظ گردیده است.( an ellm W ول من 2001(

در نیمه قرن بیستم آشکار بود که توسعه تکنولوژی ارتباطات، مفهوم مهجور هویت را به عنوان مکانی که بطور فیزیکی محدود گردیده، ارائه نموده و به واسطه نوعی از روابطی مشخص گردیده که دانشمندان اجتماعی معاصر از آن به عنوان گروه های اولیه و اصلی قلمداد مینمایند. مساله"osaic m urban “که ورث( irth W )در سال1938 با آن مواجه گردیده و دیگر بوم شناسان انسانی شیکاگو با نظامی جایگزین گردیده است که بیشتر مرهون مکان اجتماعی میباشد تا جغرافیای فیزیکی.کستلز(ells) درسالهای 2001 - 1996 ،شیوهای را طرح ریزی مینماید مبتنی بر اینکه جامعهای مبتنی بر ارتباطات محلی و دیگر گروه های بسته با مجموعه های جدیدی از ساختارهای اجتماعی به گونهایی جایگزین گردد که به عنوان مشکلی از شبکه اجتماعی قابل توصیف و تشخیص باشد.ول من( an ellm W )به عنوان پیشگام شیوهایی برای جامعه مبتنی بر شبکه های تجزیه و تحلیلی روابط در جامعه غربی در اوایل قرن بیست و یکم به نکته ذیل اشاره مینماید:

"ارتباطات پراکنده، از روندی همراه با پراکندگی و نقص برخوردار میباشند.اغلب مردم به واسطه ارتباطات چندگانه و ارتباطاتی که به صورت پراکنده و جزیی صورت میپذیرد، به گونهای عمل می نمایند که گویی با شبکه هایی از خویشان، همسایگان،دوستان،همکاران و روابط سازمانی سروکار دارند (مواجه میباشند).علاوه بر همگام شدن با همان گروه بعنوان اشخاصی که در اطراف آنها میباشند،هر شخصی از جامعه شخصی مربوط به خود برخوردار میباشد"ول .(2001 W ellm an ) من پیامد یک چنین شیوهایی این میباشد که هرشخصی همچنین ممکنست هویتهای چندگانهایی را محفوظ دارد.

روابط آن لاین(line n O)

توسعه اینترنت به طور فزایندهای امکان ایجاد و حفظ روابط چندگانه را افزایش داده است، برخی از این نوع روابط ممکن است تنها درفضای مجازی وجود داشته باشد.رشد ارتباطات به واسطه کامپیوتر ازتوسعه و بسط آنچه که آنتونی گیدنز از آن به عنوان جامعهایی انعکاسی و فردگرایانه یاد مینماید، حمایت و همراهی مینماید.برای آنهایی که متصل به فضای مجازی میباشند، ارتباطات بواسطه کامپیوتر، فرصتی را به منظور جستجوی اطلاعات، حمایت و تأیید هویت را صرفنظر از ملزومات زمان و جغرافیا ارائه مینماید.بسیاری از اطلاعات جستجو شده هر چند که ممکنست سطحی و ناچیز باشند، منوط به زمان و هزینه سفر بوده، اما بسیاری دیگر از اشکال و گونه های اطلاعات ممکنست به مسائل مرگ و زندگی مربوط گردد.ظاهراً مرور اینترنت به منظور جستجوی اطلاعات پزشکی دومین و رایج ترین شکل جستجوی اطلاعات میباشد (پس ازجستجو برای کسب اطلاعات در خصوص نقاشی یا نوشته خارج از اخلاق دربار?? مسائل جنسی و دیگر فعالیتهای مربوط به سکس).بیمارانی که از بیماریهای حاد پزشکی رنج میبرند (یا ناراحتیهای عمومی)میتوانند درمان و تشخیصی را که پزشک معالجشان به آنها ارائه نموده بررسی نمایند،به دنبال درمانهای جایگزین بوده ویاازحمایت وپشتیبانی بیماران دیگری که تجاربشان رابواسطه الحاق به گروه حامی آن لاین(Online) درمیان میگذارند، بهرهمند گردند.

توانایی کاربران در راستای پنهان سازی جنبه های شخصیتی خود در ارتباطات اینترنتی، شرایط نگران کننده یا بسیار دشواری را ایجاد می نماید.همانگونه که کارتونorker Y New بدان اشاره مینماید:

"در وب، هیچکس نمیداند که شما یک سگ هستید". همچنین، هیچکس نمیداند که شما عضوی از یک گروه نژادی، نابینا، معلول، جوانی بدنام یا دارای هرگونه خصوصیات نامناسب اخلاقی میباشید. رید(35:2000 Reid (خاطر نشان می سازد که:

"آزادی برای اوضاع و شرایط نامشخص یا خلق دوبار?? اوضاع بر روی شبکه اینترنت منتج به تشریح و تبیین اوضاع چندگانه حیات انسانی میگردد.تحقیق در خصوص جوامع مجازی که با نقابهای زمان و نژاد و با جنسیت و طبقه سرشار گردیده، تقریباً هر نوع جنبهایی از هویت را به ارمغان میآورد".

اهمیت منفک از ارتباط متقابل آن لاین، بویژه اگر بواسطه پهنای باند نسبتاً کم کانالهای ارتباطی همانند ایمیل یا اشکال دیگر مبتنی بر متن، اجرا گردیده باشد،بحث جامعی ازحوزه فریبکاری آگاهانه یا اتفاقی را به ارمغان میآورد. در ارتباط آن لاین(Online )شخص هرگونه اسم یا عنوانی را به خود اختصاص میدهد که خوشایند دیگران میباشد و میتواند در راستای حفظ هویتهای مختلف بسیاری کوشش نماید.

آزادی اینترنت باعث میشود تا مردم مقوله معرفی خود را به شیوه های مطلوب تجربه نمایند، اما با وجود این آزادی، خطرات متفاوتی مردم را تهدید مینماید.رید(35:2000 Reid" (از فرافکنی خود در محیط مجازی به عنوان آزادی خود از قید و بندهای واقعی ـ به عنوان ارائه فرصت در راستای توصیف و معرفی چیزی که معروف و پذیرفتنی میباشد، یاد نموده است. با این وجود، وی معتقد است که این داستانها همیشه پایان خوبی را به همراه ندارد". یک عده از خطرات تعیین و مشخص گردیده است.توانایی مجریان برای کنترل اوضاع خودشان در راستای در دسترس بودن در اینترنت به هیچ وجه مطلق نمیباشد، اما فرصتهایی را در راستای تعمق درخصوص فریب یا تعبیر غلط اتفاقی ارائه مینماید.

تعیین و تثبیت هویت ارتباط آن لاین(Online )مشکل میباشد.هاراسیم( Harasim ، 1991.

برخی از مردم ممکن است، بخشی از اطلاعات شخصی خود را تغییر دهند (بعنوان مثال، رنگ مو، سن، وزن، درآمد)، برخی دیگر نیز ممکن است هویت خود را به کلی تغییر دهند.به معنای دیگر اتخاذ «هویتهای مجازی» کاملاً با هویت در روابط رو در روی روزانه متفاوت میباشد.دوناث (onath D 1995 )به این موضوع اشاره مینماید که "در مقایسه با جهان فیزیکی،گذر بعنوان شخص دیگری در آن لاینOnline تا هنگامی که نشانه های هویت وجود دارد،نسبتاً آسان است".

تغییر جنسیت به ویژه در اتاقهای گفتمانs ChatRoom و بازیهای آن لاین تجربهایی عمومی میباشد.برای مثال ویلی، برین، و برن استینBornstein ،1994؛ Brien’O،‘1998؛iley W ،1995 تطابق مشابهتی را در شبکهایی از هویت جنسی جایگزین بررسی نمودند بطور کلی،انعکاس یا بازتابی ازعدم موازنه جنسی در کاربرد اینترنت که مردان از خود به عنوان زنان یاد مینمایند.

ترکل Turkle 1995 پیشنهادی را ارائه مینماید مبنی بر این که برای یک مرد معرفی خود به عنوان یک زن در آن لاین نسبتاً آسان میباشد.به منظور معرفی یک مرد در خارج خط به عنوان یک زن، مرد مجبور است تا قسمتهای مختلفی از بدن خود را اصلاح نماید، صورت خود را آرایش و حتی کلاه گیس برسر کند، لباس زنانه و کفشهای پاشنه بلند بپوشد، صدا، طرز راه رفتن، اطوار و اخلاق شخصیاش را تغییر دهد.اما در آن لاین مسئله تغییر علائم زنانه، ممکن است مسئلهایی ساده به نظرآید ـ اگرچه ممکن است حفظ هویت جنسی زنانه یا مردانه به دروغ در مدت زمانی طولانی مشکل باشد. اشکال و گونه های مختلفی از تجربه و آزمایش ممکن است شخصی را در برگیرد که سن خود را متفاوت یا خود را متعلق به گروه نژادی مختلف به دور از حقیقت واقعی نشان دهد.

انگیزه برای یک چنین فریبکاری، توالی از کنجکاوی غیرمغرضانه تا دلایل شرارت بار و شیطانی را دربرمیگیرد، با این وجود موفقیتهایی که با وجود یک چنین هویتهای جدیدی میتواند حفظ گردد، ممکن است ناشی از احیای گفتارها یا کردارهای قالبی در راستای توانایی ایفای نقش مقلدان باشد. با این وجود میزان موفقیت چنین فریبکاری به آمادگی دیگر هنرپیشگان برای پذیرش آن و یا نشان دادن واکنشی به هویت پیشنهادی بستگی دارد.

حتی هنگامیکه کوشش آگاهانه و عمدی در راستای گمراه نمودن وجود ندارد، معدود نشانه های متنی به طورعمومی در آن لاین قابل دسترس میباشد که فرصتهایی را برای دریافت کنندگان پیغامها در راستای خواندن هرچه بیشتر یا کمتر از آنچه تمایل به آن را داشتهاند، ارائه مینماید.

البته، تأثیر فریب و کشف این مقوله که شخص گمراه شده است، مطابق با تأثیر کنشهای پیچیده و بغرنج و مطابق با دامنه روابطی که با برتری و رجحان احساسی آراسته شده است، متفاوت خواهد بود.

برای مثال به یکی از نمونه های حادی که در آن تجربیات مشارکت کنندگان در USH JennyM- جامعهایی مجازی که در راستای حمایت از قربانیان سوءاستفاده جنسی طراحی شده است- اشاره مینماییم. رید(Reid ، 1996.( در روزهای نخستین، USH JennyM محیط امنی را برای مردمی که تجربیات و ثبات احساسی را با هم تقسیم میکردند، به نظر میآمد.نقطه ضعف جامعه فوق به واسطه فعالیتهای افراد ناشناسی که جنسیت صوریاشان از زن به مرد تغییر یافته، هویت خود را به عنوان پدر قلمداد نموده و سپس به عمل تجاوز به عنف مجازی مبادرت مینمودند و با ارسال پیغامهای گرافیکی به طرف مقابل خود تجاوز جنسی خشونت آمیز را به تصویر میکشند، نمایان گردید. فعالیت و ارتباط میان افراد پس از گذشته یک ساعت و نیم از زمانی که یکی از مدیران از آنچه که اتفاق افتاده بود آگاه شد، متوقف گردید با این وجود اذیت و آزار به عمل آمده تأثیر بلند مدتی را به همراه داشته و جامعه از هم فرو پاشیده بود.در مکانی که احساس امنیت و مالکیت حاکم شده باشد در آن مکان بدگمانی و نگرانی وجود خواهد داشت. داستانی مشابه به داستان فوق الذکر توسط دیبلDibble) 1999 (که در آن تجزیه و تحلیل وی در مورد آقای بانگل(Bungle (نمونهایی از تجاوز مجازی خصوصی در لامبادا مو(oo bdaM Lam (گزارش شده است.

مثال حال حاضر داستان "جووان" مرد روانپزشکی میباشد که به عنوان زنی معلول خود را جا زده و واردسایت گروه حامی زنان معلول گردیده، افراد داخل سایت را به انجام عمل جنسی مجازی - همجنس بازی زنانه- اغوا نموده و سپس تظاهر به مرگاشان مینمود.(ون گلدر(Gelder Van( تجاوز مجازی جنایتی نادر و هولناک میباشد؛ مبتذلتر و هولناکتر این که تمایل افراد در روابط آن لاین در راستای افراط در رفتارهایی در مقایسه با هنجارهای ارتباط متقابل و رودررو به نظر غیرقابل منع و نهی میآید.

جوامع مجازی

در زندگی «حقیقی»، ارتباط متقابل آن لاین به اشکال کم و بیش ساختاری بدل میگردد.با کاربرد یکی از تعاریف متعارف جامعه به عنوان شبکه متداومی از روابط، کاربرد واژه «جامعه مجازی» در راستای تبیین ساختارهای جامعه آن لاین متداول گردیده است رین گلد(Rheingold|1993|5.p (خاطر نشان می سازد که:

"جوامع مجازی گروه های اجتماعی میباشند که از شبکهایی بوجود میآیند که مردم به حد کافی با احساس انسانی بسنده در راستای تشکیل وبهایی از روابط شخصی در فضای مجازی همگام گردیدهاند".

تشریح وتوصیف تجربه مشارکت در یکی ازجوامع آن لاین حال حاضر،سیستم تابلواطلاع رسانی متن محوری میباشد که در کالیفرنیا به کار گرفته شده است

رین گلد(Rheingold؛ 1993 (بیان می دارد که: "مردم در جوامع مجازی ... بحث و لطایف را رد و بدل مینمایند، در مباحثه عقلانی مشارکت مینمایند، تجارت نموده، تبادل دانش مینمایند، در حمایت احساسی شریک و سهیم میگردند، تصمیمگیری،تفکر، شایعه پراکنی، نزاع مینمایند، عاشق شده، دوست پیدا کرده و یا آن را از دست میدهند، بازی و دلبری نموده، هنر نسبتاً برجستهایی را خلق نموده و مبادرت به صحبت بیفایده و عبث مینمایند. مردم در جوامع مجازی صرفاً همان کارهایی را انجام میدهند که در زندگی حقیقی خود انجام میدهند با این تفاوت که در زندگی حقیقی مردم مسؤول انجام کارهای خود میباشند.شما نمیتوانید کسی را ببوسید و هیچکس نمیتواند شما را تحت فشار قراردهد، با این وجود مسائل بسیاری میتواند در همان حدو مرزها به وقوع بپیوندد".

به منظور مشارکت موفقیتآمیز در جامعهایی مجازی، اعضاء نیاز به تثبیت هویتهای هماهنگ و با ثبات دارند.

عضویت اعضاء در جامعه مجازی مانع ازعضویت دیگران،یابه عبارتی دیگرمانع ازعضویت جوامع"حقیقی" متعددی نمیگردد. موضوع اخیر این مطلب را در بر میگیرد که افرادی که وقت قابل ملاحظهایی را در«شبکه» صرف مینمایند، ممکنست از اشکال و فرمهای دیگری از ارتباط درون شخصی دریغ نموده و از حمایت اندکی در بررسیهای تجربی برخوردار گردند.اعضایجوامع مجازی ممکن است وقت خود را صرف تماشای تلویزیون نمایند.با این وجود، این امر منتج به هرگونه انصراف عمومی از روابط شخصی نمیگردد.ارتباط اینترنتی طیفی از شبکه های اجتماعی احتمالی را که شخصی میتواند با آنها ارتباط برقرار نماید و عوامل متنوع و گوناگونی را به آن اضافه نماید را افزایش میدهد: "شبکه های اجتماعی که از طریق کامپیوتر حمایت میگردند،جامعه را از بین نمیبرند بلکه واکنش و عکس العمل، انعکاس و عامل توسعه ی انواع جوامعی میباشند که نسبتاً در جهان غرب توسعه یافته متداول و شایع گردیده است". .(1997 W ellm an)من ول

قابلیت اینترنت به منظور حمایت اعضاء در انبوهی از جوامع مجازی بواسط? سرویس دهندگان از قبل تعیین و اعلام شده است.به واسطه جستجوی افراد مصمم در فضای مجازی، فرد از آزادی نسبی در یافتن جوامع مجازی برخوردار میباشد که این جوامع از هرگونه هویتی که فرد آرزوی آن را در سر دارد،حمایت و پشتیبانی خواهد نمود. بریتیش تلکام روش و شیوهایی را تبلیغ نمود مبنی بر اینکه زنی ممکنست یک منشی دفتری آرام و ساکتی در طی روز کاری باشد اما ممکن است به واسطه قدرتهای جادویی جامعه ی آن لاین در طی شب به یک جادوگر بشاش مبدل گردد.

همچنین در وقتهای بعدی او ممکنست یک مادر، همسر،خرید کننده و عضوی از شبکه وسیع و گستردهایی از دوستان و خویشان باشد.برخی از این روابط ممکنست به صورت الکترونیکی صورت گیرد و برخی دیگر ممکن است نیاز به حضور فیزیکی داشته باشد.

جامعه ی مجازی و جامعه ی سنتی

اگرچه این مقوله غیرقابل انکار میباشد که ارتباطات الکترونیکی به شدت اثر جغرافیایی را بر تجارت مردم تقلیل میدهد و اینترنت روابط شخصی را تقریباً در راستای ثبات و تحکیم صرفنظر از زمان و مکان، هنگامی که شخصی در فضای جغرافیایی زندگی مینماید و هنوز تأثیر خود را دارد، مقدور میسازد، به منظور درک و فهم این موضوع که شخصی در بخشی از یک شهر زندگی میکنند تا شهری دیگر، و یا در بخشی از یک کشور زندگی میکند تا کشوری دیگر،کافی است که فرد از ارتباط اجتماعی برخوردار گردد.به چه نحو و به چه صورتی جامعه محلی با جامعه مجازی مرتبط میباشد؟

ویسندگان اخیر درخصوص تأثیر اینترنت بر جوامع مجازی (همچون دونی-فاریناfarina-Doheny 1996 (بر این اعتقادند که گسترش اینترنت با حفظ جوامع جغرافیایی قدرتمند مغایرت دارد وبیشتر نویسندگان حال حاضر از ارتباط الکترونیکی به عنوان ابزاری در راستای خلق و ایجاد (مجدد) جامعه یاد نمودهاند. این اعتقاد که اینترنت میتواند ساختاری را برای تحکم وقوت بخشیدن به جامعه محلی ارائه نماید،محرک اصلی برای آنچه که از آن بعنوان جنبش شبکه اجتماعی نامیده شده،میباشد که به کاربرد شبکه های کامپیوترمحور به عنوان ابزاری برای نیل به هویتهای محلی منتج گردیده است. بیمیش( ish Beam 1997 (اینگونه خاطرنشان میسازد که:

برخلاف شباهت میان اسامی«جوامع آنلاین»یا«جوامع مجازی»،این جوامع شبکه های اجتماعی استوار برفضای فیزیکی میباشند.در این شبکه ها مشارکت کنندگان در مجموع ـ از شهرها و همسایگان خود برخوردار میباشند“. تطابق و سازگاری روابط خاص شبکه اجتماعی آن لاین وخارج خط(یا «شبکه محلی»)نیروی بالقوهایی را به تقویت احساس اتحاد و یکپارچگی اجتماعی الغاء مینماید. بنا به اعتقاد بلنچارد و هوران(Blanchard و Horan 1998:

"سرمایه اجتماعی ومشارکت مدنی زمانی افزایش خواهدیافت که جوامع مجازی تقریباًبصورت فیزیکی جوامع بنیادین را توسعه دهند.

ساختار هویت جامعه در شبکه

ساختار و بقای هویت جامعه را میتوان با ارجاع و نسبت دادن آن به هویت فردی تشریح و توصیف نمود. در دیدگاهی از کنشگرایان سمبولیک،هویت جامعه درقالب فرایند روابط متقابل بادیگران نقد شده است.چنین فرایندی انعکاسی بوده و در برگیرنده تصور واکنشهای دیگران و نیز تصویر ذهنی مستقیم میباشد. در سادهترین شکل ممکن استقرار شبکهایی محلی وسیلهایی برای بازسازی مجدد «شیوه های مشترک تفکر، باور، درک و ارزیابی»در میان شاخصهای متعارف جامعهایی منسجم ویکپارچه میباشد.بروم و سلز نیک( Broom و Selznich، .(1977

اتزیونی(xxi:1998|Etzioni (وجود این شیوه را برای جوامع بعنوان شبکه هایی ازروابط اجتماعی که معانی مشترک و تمامی ارزشهای مشترک فوقالذکر را در برمیگیرد ضروری دانسته است.توسعه و گسترش مفاهیم و معانی مشترک مستلزم ارتباط میان جوامعی است که در عضویت در جامعه سهیم گشتهاند: توده هایی از مردم که در برقراری ارتباط با شکست مواجه میشوند، نمیتوانند فرهنگی مشترک را تشکیل دهند و از اینرو نمیتوانند جامعهایی را بنا نهند.به واسطه تضمین این موضوع که دستیابی به ارتباطی دوطرفه برای همگان مقدور میباشد، شبکه های محلی به ارائه شبکه فرا ساختاری کمک مینمایند که مفهومی از جامعه قابل شکلگیری باشد.اتزیونی(Etzioni 32 :1993( مدلی از جامعهایی منسجم و متحد را برمبنای اصول ارتباطات ارائه مینماید که مدل از یک همانندی بر مبنای جعبه های لانه مانند چینی استفاده مینماید که شبکه های جامعه به عنوان تجسمی از تنشهای میان شبکه های جهانی و محلی در نظر گرفته شده و توسعه جامعه مدرن را به همراه دارد.تناقض ظاهری در کوشش شبکه های محلی در راستای استفاده از سیستمهای آن لاین وجود داردکه باعث دسترسی به اینترنت جهانی به منظور کمک به ایجاد جامعهایی محلی میگردد.

شولر(Schuler 1996 (اینگونه بیان میدارد که:

"هنگامی که تمامی سیستم های شبکه به طور مجازی دستیابی به حداقل بخشی از خدمات اینترنتی را مقدور میسازد (پست الکترونیک حداقل سرویس ممکن) ، تمرکز اجتماع به جامعه محلی معطوف میگردد"

گاستین( Gurstein) 281 :2001 (شبکه های محلی را به عنوان پیشخوان بالقوه جهانی سازی تمایلات جامعه مدرن میپندارد. ولمن(an ellm W (وهمکارانش اصطلاح جدید“glocalisation“را به منظور ارجاع به فرایند دوگانه که دربرگیرنده کاربرد اینترنت در راستای دستیابی به ارتباط متقابل عملی میباشد، را ابداع نمودند: "اینترنت بعنوان بزرگراه اطلاعات جهانی وعامل تقویت پیوندهای محلی میان همسایگان وخانواده ها مطرح میباشد. بمنظوردستیابی همه جانبه وجهانی،اینترنت مقوله خانه نشینی را تقویت مینماید،چراکه اینترنت برقراری ارتباط بسیاری از همسایگان را راحت ساخته و ارتباطات اینترنتی از طریق سیم، کاربران را در خانه و پشت میز اداری اشان ثابت نگه میدارد". (an ellm W ، 2001(مدارک و دلایلی که توسط ولمن و هامپتون( pton Ham و an ellm W (در سال 2000 در مطالعه عمده مناطق سیمکشی شده کانادا و مدارکی که توسط تیمز و فرلندر(Ferlander وTimms (در مطالعه جامعه حاشیهایی سوئد (از سال 2001تاکنون) ارائه شدهاند،آندسته از افرادی را در برمیگیرد که هم درآنلاین و هم درجامعه محلی از بیشترین فعالیت برخوردار میباشند.درخصوص مطالعه کشور کانادا،سکنه طبقه متوسط با یکدیگر و با دنیای دور از خانه ارتباط برقرار مینمودند.در مطالعه کشور سوئد، متعاقب اضمحلال شبکه محلی متوقف شده که توسط انجمن مسکن حمایت مالی میگردید، سکنه آن منطقه از کافی اینترنت استفاده نمودند.در مقیاس وسیع اینترنت میتواند بعنوان پایگاهی برای توسعه اشکال جدیدروزنامهنگاری اجتماعی درنظر گرفته شود.مکانی که روزنامهنگاران به صورت فیزیکی و نیز به صورت مجازی گردهم میآیند، درچنین حالتی، خلق بالقوه مفهوم غنی هویت به شدت تقویت و تثبیت میگردد.افرادی که در شبکه محلی مشارکت مینمایند، سطوح عالی رضایت ازجامعه را ابراز مینمایند وفضایی را به جهت گرایش به گروه های اجتماعی برخلاق افرادی که منفک گردیدهاند، اختصاص میدهند.

ه سوی آینده غیرمحلی؟

در حال حاضر حجم قابل ملاحظهایی از تحقیقات وجود دارد که نتیجهگیری در این خصوص را محقق میسازد، مبنی بر اینکه کاربرد اینترنت توسط جوامع محلی شیوه مؤثری برای تسریع هویت جامعه میباشد.مسائل و سؤالات فراوانی در خصوص آینده توسعه ارتباط به واسطه کامپیوتر بر جای خود باقی است. تعیین تاریخ و زمان کاربرد هر چه بیشتر اینترنت در روابط متقابل درون شخصی به صورت متن محورباقی مانده و تنهابه آدرسی فیزیکی، خانه یا اداره که دسترسی به آنها امکان پذیر میباشد، محدود گردیده است. با توسعه و گسترش انواع ارتباط بدون سیم با پهنای باند بالا ـ نسل سوم تلفن موبایل ـ "ارتباط مبتنی بر کامپیوتر، در هر مکانی امکان پذیر خواهد بود، با این وجود، به علت مستقل بودن آن از مکان، شخص با گروه ارتباط مستقل و آزاد مواجه خواهد گردید".ولمن(an ellm W،2001.(معنای فنآوریهای جدیداینست که ماازانواع ارتباط مکان به مکان بسمت تماس شخص باشخص گام برمیداریم.پاسخ به پرسش«شما اهل کجا هستید؟ممکنست به آدرس پست الکترونیکی مبدل گردد.موفقیت یاعدم موفقیت نسل سوم ارتباطات بدون سیم ممکنست به داشتن عواقب اقتصادی صرف برای شرکتهای ارتباطات تلفنی و مشکلات بلند مدت سهام دارانشان خاتمه دهد.

منابع

Beam ish| A (1995).Com m unities online:com m unity-based com puter networks|unpublished M asters

thesis|M assachuts Institute ofTechnology|February 1995.Available athttp://sap.m it.edu/anneb/cnthesis/

Blanchard|A.and Horan|T.(1998).“V irtualcom m unities and socialcapital”.SocialScience Com puter

Review|16.

Bornstein|K.(1994).GenderOutlaw:On m en|wom en|and the restofus.New York:Routledge.

ells|M .(1996-2000).The Rise ofthe Network Society.Oxford:Blackwell.

ells| M. (2001). The Internet Galaxy: Reflections on the Internet| Business and Society. Oxford:

Oxford University Press.

Dibbel|J.(1999).M y Tiny Life:Crim e and Passion in the V irtualW orld.London:Fourth Estate.

Doheny-Farina|S.(1996).The W ired Neighborhood.New Haven:Yale University Press.

Donath|J.S.(1999).Identity and deception in the virtualcom m unity.In Sm ith|M .A.and Kollock|P.

(eds).Com m unities in Cyberspace.London:Routledge.

Etzioni|A.(ed)(1998).The EssentialCom m unitarian Reader.Lanham :Row m an & Littlefield.

Gurstein| M. (2000). Com m unity Inform atics: Enabling com m unities with inform ation and

com m unications technologies.New York:Idea Group

Ham pton| K. and W ellm an| B. (2000). “Exam ining com m unity in the digital neighbourhood: early

results from Canada’s wired suburb.” In Ishida|T.and Isbister|K .(eds)DigitalCities:Technologies|

Experiences|and Future Perspectives.Berlin:Springer-V erlag.

Harasim |L.(ed)(1993).GlobalNetworks.Cam bridge|M A:The M IT Press.

O’Brien|J.(1999).W riting in the body:Gender(re)production in online interaction.In Sm ith|M .A.and

K ollock|P.(eds).Com m unities in Cyberspace.London:Routledge.

Reid|E.(1998).“The Selfand the Internet:V ariations on the Illusion ofOne Self.” In Gackenbach|J.

(ed). Psychology and the Internet: Intrapersonal| interpersonal| and transpersonal im plications. San

Diego:Academ ic Press.

Rheingold| H.(1993).The V irtual Com m unity. Reading: Addison-W esley. (Later editions online at

http://www.rheingold.com /vc/book/)

Schuler|D.(1996).New Com m unity Networks:W ired forChange.New York:ACM Press.

Turkle|S.(1995).Life on the Screen:Identity in the age ofthe Internet.New York:Sim on & Schuster.

van Gelder| L.(1986). The strange case of the electronic lover. In Gum pert| G. and Fish| S.L. (eds).

Talking to Strangers:M ediated therapeutic com m unication.Norwood|NJ:Ablex.

W ellm an|B.(1997).An electronic group is virtually a socialnetwork.In K iesler|S.(ed)Culture ofthe

Internet.M ahwah|NJ:Lawrence Erlbaum .

W ellm an|B.(ed)(1999).Networks in the GlobalVillage.Boulder|CO:W estview Press.

W ellm an|B.(2001).Physicalplace and cyberplace:the rise ofnetworked individualism .In K eeble.L.

and Loader| B.D. (eds). Com m unity Inform atics: Shaping Com puter-M ediated Social Relations.

London:Routledge.

Wirth|L.(1938).Urbanism as a W ay ofLife.Am erican JournalofSociology|XLIV .

 

سیستم تعمیر و نگهداری سامانه تعمیر و نگهداری سیستم نگهداری و تعمیرات سامانه نگهداری و تعمیرات تعمیر و نگهداری نگهداری و تعمیرات سیستم تعمیرات تجهیزات سامانه تعمیرات تجهیزات سیستم نگهداری تجهیزات سامانه نگهداری تجهیزات سیستم مدیریت تجهیزات سامانه مدیریت تجهیزات سیستم مدیریت درخواست ها مدیریت درخواست های خرابی مدیریت درخواست ها کارتابل درخواست ها مدیریت درخواست های PM مدیریت درخواست های پی ام مدیریت درخواست های EM مدیریت درخواست های EM دوره PM دوره مراقبت و نگهداری دوره تعمیر و نگهداری کنترل پروژه تعمیر و نگهداری چک لیست چک لیست های نظارتی چک لیست های نظارتی تعمیر و نگهداری لیست های نظارتی تعمیر و نگهداری کارتابل مدیر تعمیر و نگهداری کارتابل مدیر نگهداری و تعمیرات کارتابل کارشناس تعمیر و نگهداری کارتابل کارشناس نگهداری و تعمیرات کد اموال کد فنی تجهیزات سیستم net سیستم نت سامانه net سامانه نت گزارش های تعمیر و نگهداری گزارش های نگهداری و تعمیرات سامانه نگهداری و تعمیرات تعمیر نگهداری سیستم pm
All Rights Reserved 2022 © PM.BSFE.ir
Designed & Developed by BSFE.ir